Σιδέρης: Γιατί δεν ολοκληρώνουν την μεταφορά νερού προς Μπόρσια; – Κάλεσμα Νίκα για συνάντηση

Στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου (2-6-20) υπήρξε μεταξύ άλλων και θέμα που αφορά την Αργολίδα και συγκεκριμένα το Δίκτυο άρδευσης του Αναβάλου. Μιλώντας ο περιφερειακός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης Βασίλης Σιδέρης ζήτησε να προχωρήσει άμεσα η ολοκλήρωση της μελέτης μεταφοράς του νερού μέσω των δικτύων του Αναβάλου που ξεκίνησε από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή προς Μπόρσα. Είναι η συνέχεια του δικτύου του Βόρειου τμήματος του δήμου Άργους- Μυκηνών και θα έπρεπε η μελέτη να έχει τελειώσει από την περασμένη χρονιά. 

Όπως τόνισε ο περιφερειακός σύμβουλος, λόγω έλλειψης νερού κινδυνεύουν χιλιάδες στρέμματα της περιοχής και το έργο θα είναι σωτήριο, όπως είναι και για το τμήμα προς Φίχτια, που με προσωπική παρέμβαση του περιφερειάρχη κ. Νίκα προχωρά άμεσα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί από το χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο και η νέα προσέγγιση περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και Βασίλη Σιδέρη, αφού για μια ακόμη φορά ο πρώτος κάλεσε τον Περιφερειακό Σύμβουλο της αντιπολίτευσης σε συνάντηση και γόνιμη συνεργασία. Όπως είπε ο περιφερειάρχης μόλις έρθω στην Αργολίδα να συναντηθούμε για να μιλήσουμε για τον Ερασίνο και τον Ανάβαλο.

Ο κ. Σιδέρης απαντώντας για τρίτη φορά συμφώνησε για την συνάντηση του με τον περιφερειάρχη, οπότε αυτή αναμένεται να γίνει σύντομα.

 

 

Σχετικά