Ο Αναστάσιος Γανώσης καλεσμένος του Μιχάλη Καζά μιλά για τον τουρισμό και την περιφέρεια Πελοποννήσου την εποχή του κοροναϊού …(ΒΙΝΤΕΟ)

Ο τουρισμός που είναι ο σημαντικότερος τομέας για την Ελληνική οικονομία σήμερα είναι και ο πλέον τραυματισμένος. Η πανδημία του κορονοϊού έχει οδηγήσει στην ισοπέδωση του τουρισμού όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μια περιοχή της Ελλάδας στην οποία ο τουρισμός έχει την πρωτοκαθεδρία στο εισόδημα της περιοχής είναι η Ερμιονίδα στην Αργολίδα. Στον τομέα του τουρισμού στην περιοχή αυτή απασχολείται ο περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου Αναστάσιος Γανώσης. 

Ο δημοσιογράφος Μιχάλης Καζάς μίλησε για το ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ tv με τον κ. Γανώση και κατέγραψε τις απόψεις του.

Ο περιφερειακός σύμβουλος απάντησε σε ερωτήματα για την σημερινή κρίση στην βιομηχανία του τουρισμού από τον κοροναϊό, για τα μέτρα της κυβέρνησης, την ελπίδα να μας επιτρέψει η πανδημία να ανοίξουν τα ξενοδοχεία έστω για τμήμα της περιόδου.  

Ο κ. Γανώσης απάντησε και σε ερωτήματα που έχουν σχέση με την τεχνολογία, αλλά και την λειτουργία της Περιφέρειας Πελοποννήσου αυτή την περίοδο της πανδημίας.

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη από έναν δραστήριο νέο άνθρωπο του τουρισμού, δείτε την. Οι όποιες ατέλειες στην εικόνα του βίντεο έχουν σχέση με την ποιότητα του ίντερνετ αυτές τις ημέρες αφού η συνέντευξη έγινε μέσω skype.

 

Σχετικά