Παν. Νίκας: Τέρμα στην κομματοκρατία, ζητώ από την κυβέρνηση την συμμετοχή της Αυτοδιοίκησης στην Διοίκηση των Νοσοκομείων… (ΒΙΝΤΕΟ)

Ευρεία Συντονιστική Σύσκεψη σήμερα Τρίτη 3 Μαρτίου 2020 το μεσημέρι στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας για το θέμα του κορονοϊού.

Για το θέμα μας μίλησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας , ο οποίος αναφέρθηκε σε πολύ μεγάλες αλήθειες της ελληνικής πραγματικότητας. Κατά αρχήν ζήτησε την συμμετοχή της Αυτοδιοίκησης στην Διοίκηση των νοσοκομείων.

Τόνισε επίσης ότι σε καμία περίπτωση ο κορονοϊός δεν πρέπει να γίνει παρανοϊός. Ζήτησε ψυχραιμία από όλους καιυπευθυνότητα. Αποκάλυψε επίσης ότι η κατάσταση των νοσοκομείων της Πελοποννήσου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση και ότι υπάρχουν μόνο 20 δωμάτια σε όλα τα νοσοκομεία που να μπορούν να φιλοξενήσουν κρούσματα με κορονοϊό.

Τέλος ο κ. Νίκας ανέφερε και καυτηρίασε τις κομματικές διαδικασίες από ανέκαθεν στις επιλογές των διοικήσεων των νοσοκομειακών ιδρυμάτων στην Ελλάδα. Πρέπει να τελειώσει η κομματοκρατία στη διοίκηση των νοσοκομείων είπε ο κ. Νίκας.

 

Σχετικά