Ναύπλιο: Καταστρέφεται από την Δημοτική Αρχή το Πάρκο του Κολοκοτρώνη … (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνάντηση οργάνωσε σήμερα Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 το μεσημέρι ο συνδυασμός “Ανάπλι Εμπρός”, για να προβάλλει τις ανησυχίες του για την παρέμβαση που ετοιμάζει και πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων ο συνδυασμός του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Κώστας Καράπαυλος μίλησε προς τους παρευρισκόμενους και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Καζά του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ tv για το πάρκο που “τσεκουρώνεται”. Ταυτόχρονα με μια κορδέλα μετρήθηκε το τμήμα του Πάρκου που καταστρέφει η παραπάνω μελέτη προκειμένου να δοθεί περισσότερος χώρος σε τραπεζοκαθίσματα.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν και επικεφαλής και δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων. Μεταξύ αυτών ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού “Ναύπλιο, πρωτεύουσα ξανά” Παναγιώτης Αναγνωσταράς και ο δημοτικός σύμβουλος της ίδιας παράταξης Ευάγγελος Λαμπρόπουλος.

Στην συνάντηση επίσης παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο αρχαιολόγος Χρήστος Πιτερός, υποψήφιος με τον συνδυασμό του Τάσου Σαλεσιώτη “Ναυπλία Πρωτεύουσα”, ο μηχανικός Κώστας Γκόνης, επικεφαλής του συνδυασμού “Λαϊκή Συσπείρωση” και ο βοτανολόγος Αποστόλης Κατσαρός που μίλησε για σπάνια φυτά που το δημοτικό τσεκούρι θέλει να καταστρέψει.

Όλοι οι ανωτέρω μίλησαν με τον δημοσιογράφο Μιχάλη Καζά για το ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ tv. Δείτε το βίντεο και ακούστε τι μας είπαν …

 

 

 

Σχετικά