Η τοποθέτηση δημάρχου Κωστούρου στην επεισοδιακή συζήτηση στο ΔΣ Ναυπλιέων για το Τουρισμό στην πόλη… (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα από τα θέματα τα οποία απασχόλησαν το χθεσινό (11 Φεβρουαρίου 2020) Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων ήταν αυτό που αφορά τον Τουρισμό της πόλης. Ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς έχει θέσει τις τελευταίες εβδομάδες το θέμα της πτώσης του τουρισμού στην πόλη τους τελευταίους χειμερινούς μήνες.

Με αφορμή το θέμα που έθεσε ο επικεφαλής του συνδυασμού “Ναύπλιο, πρωτεύουσα Ξανά” Παναγιώτης Αναγνωσταράς, ο δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος αναφέρθηκε στη τρίτη θέση που διατηρεί η πόλη σε επισκεψιμότητα στην Ηπειρωτική Ελλάδα, όπως και στην ενδέκατη θέση στην επισκεψιμότητα από κρουαζιέρες.

Ο δήμαρχος τόνισε επίσης ότι αυτή την στιγμή η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου έχει ξεκινήσει την ανταλλαγή απόψεων με όλους τους σχετικούς με τον τουρισμό φορείς της πόλης για να υπάρξει ένας άξονας πολιτικής από όλους. Ο κ. Κωστούρος είπε επίσης ότι θα επακολουθήσει η σύνταξη μιας μελέτης στρατηγικού σχεδιασμού του τουρισμού για την πόλη του Ναυπλίου, η οποία μάλιστα θα χρηματοδοτηθεί από τον Δήμο.

Κατά την διάρκεια της όλης συζήτησης για το θέμα, παρέμβαση του δημότη Μάνου Περράκη, που παρακολούθησε την συνεδρίαση πυροδότησε το κλίμα της συζήτησης, που για δέκα λεπτά ξέφυγε από κάθε πλαίσιο κοσμιότητας.

Το τι είπε ο δήμαρχος Κωστούρος για το θέμα του τουρισμού, το τι κάνει σήμερα η Επιτροπή Τουρισμού για την χάραξη μιας νέας στρατηγικής, όπως και το τι οδήγησε στην πυροδότηση της συζήτησης στο βίντεο αυτής της ανάρτησης.

Σχετικά