ΡΟΗ

Ροή Προγράμματος

Αυξημένο το ενδιαφέρον των πολιτών για διακοπές – Αισιοδοξία στα τουριστικά γραφεία

Αυξημένο το ενδιαφέρον των πολιτών για διακοπές – Αισιοδοξία στα τουριστικά γραφεία Το βίντεο του ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Tv προβάλλεται από το VDmedia.gr  κατόπιν σχετικής συμφωνίας των δύο μέσων.
“Μπόνους” 150 ευρώ για τους νέους που εμβολιάζονται – Διχάζονται οι πολίτες για τα προνόμια
1

“Μπόνους” 150 ευρώ για τους νέους που εμβολιάζονται – Διχάζονται οι πολίτες για τα προνόμια

“Μπόνους” 150 ευρώ για τους νέους που εμβολιάζονται – Διχάζονται οι πολίτες για τα προνόμια Το βίντεο του ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Tv προβάλλεται από το VDmedia webTv κατόπιν σχετικής συμφωνίας των δύο μέσων.

Πιερρακάκης: Πως θα λειτουργεί η προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ για τους νέους 18-25 ετών

Πιερρακάκης: Πως θα λειτουργεί η προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ για τους νέους 18-25 ετών Το βίντεο του ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Tv προβάλλεται από το VDmedia webTv κατόπιν σχετικής συμφωνίας των δύο μέσων.  

Σχολεία: Αυτές είναι οι 6 αλλαγές που θα ισχύσουν με το «κουδούνι» του Σεπτεμβρίου

Σχολεία: Αυτές είναι οι 6 αλλαγές που θα ισχύσουν με το «κουδούνι» του Σεπτεμβρίου Το βίντεο του ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Tv προβάλλεται από το VDmedia webTv κατόπιν σχετικής συμφωνίας των δύο μέσων.  

“Είμαστε πια πρωταθλητές!” Η κούπα του πρωταθλητή στον ουρανό της Καλαμάτας!

“Είμαστε πια πρωταθλητές!” Η κούπα του πρωταθλητή στον ουρανό της Καλαμάτας! Το βίντεο του ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Tv προβάλλεται από το VDmedia webTv κατόπιν σχετικής συμφωνίας των δύο μέσων.  

Ποδόσφαιρο: Το όνειρο έγινε πραγματικότητα!! Η Μαύρη Θύελλα Επιστρέφει!! Δηλώσεις

Ποδόσφαιρο: Το όνειρο έγινε πραγματικότητα!! Η Μαύρη Θύελλα Επιστρέφει!! Δηλώσεις Το βίντεο του ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Tv προβάλλεται από το VDmedia webTv κατόπιν σχετικής συμφωνίας των δύο μέσων.  

Άργος: Μελωδικό αφιέρωμα στις μεγάλες κυρίες του τραγουδιού με την Αναστασία Νίνου – Δημητρίου

Οι πολίτες του Άργους και όχι μόνο  το βράδυ της Κυριακής 27 Ιουνίου στην Πλατεία Αγίου Πέτρου, στην εξέδρα δίπλα στο ποταμάκι, απόλαυσαν το αφιέρωμα στις “Μεγάλες κυρίες του Ελληνικού πενταγράμμου” με την Αναστασία Νίνου – Δημητρίου & 5μελή ορχήστρα.    

Εκτός βρετανικής πράσινης λίστας η Ελλάδα – Πλήγμα για όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Εκτός βρετανικής πράσινης λίστας η Ελλάδα – Πλήγμα για όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου Το βίντεο του ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Tv προβάλλεται από το VDmedia Tv κατόπιν σχετικής συμφωνίας των δύο μέσων.