ΡΟΗ

Ροή Προγράμματος

Νέα ευκαιρία πολλών δόσεων για οφειλέτες που έχασαν παλαιές ρυθμίσεις οφειλών

Νέα ευκαιρία πολλών δόσεων για οφειλέτες που έχασαν παλαιές ρυθμίσεις οφειλών   Το βίντεο του ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Tv προβάλλεται από το VDmedia webTv κατόπιν σχετικής συμφωνίας των δύο μέσων.

Σταύρος ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ: Τα πρώτα δείγματα γραφής της κυβέρνησης δεν είναι καλά

Τι είπε ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα Σταύρος Αραχωβίτης για τα πρώτα δείγματα γραφής της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Η συνέντευξη του δημοσιογράφου Μιχάλη Καζά με τον Σταύρο Αραχωβίτη έγινε στην Τρίπολη στις 16 Νοεμβρίου 2019.

Αποχώρηση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από το ΔΣ Ναυπλιέων – Τι λέει ο Αναγνωσταράς

Κατηγορία για αντιδημοκρατική συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής και αποχώρηση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από το ΔΣ Ναυπλιέων – Τι λέει ο Αναγνωσταράς … Το Δημοτικό Συμβούλιο έγινε στις 15 Νοεμβρίου 2019.  

Τα Εγκαίνια της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» 2019

Ξεκίνησε με την τελετή εγκαινίων η έκθεση “Πελοπόννησος EXPO 2019”, στην Τρίπολη, παρόντων του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.Βορίδη, της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, του εκπροσώπου ΣΥΡΙΖΑ πρώην υπουργού Στ. Αραχωβίτη, του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, πολλών πολιτικών προσώπων, εκπροσώπων φορέων και πλήθους κόσμου.